Sanni vuodatti kyyneleitä Ruisrockissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosioon noussut suomalainen laulajatähti Sanni sai toteuttaa viikonloppuna unelmansa, kun hän sai kunnian nousta Ruisrockin päälavalle esiintymään. Ensi kerta Suomen legendaarisimman festivaalin päälavalla on takuulla suuri hetki jokaiselle sen kokeneelle. Niin se oli Sannillekin.

– Ku olin pieni, mun suurin unelma oli esiintyy joskus Ruissin isoimmalla stagella. Eilen keikan jälkeen aloin miettii sitä pientä Sannii joka on tehny koko pienen ikänsä duunia sen eteen, että jonain päivänä vielä yleisömeri laulaa mukana sen tarinoita, Sanni kirjoitti Facebookissa ja Instagramissa.

– Ku tulin lavalta pois ni ilon itkuhan siinä pääs. Ei voi muuta sanoo ku kiitos et tuutte keikoille ja teette tän kaiken mahdolliseks. Täst on hyvä jatkaa kesää!

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat