Vinkit rintaliivittömään kesään – nännit peittoon nokkelasti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

IamKayElle-videoblogia pitävä nainen inhoaa rintaliivejä. Rintaliivit ovat naisen mielestä epämukavat ja hiostavat varsinkin kesällä. Pienirintaisena naisena hän ei koe kaipaavansa rinnoilleen tukea minkä vuoksi hän onkin suurimman osan ajasta ilman liivejä.

Bloggaaja antoi videolla vinkkejä naisille, jotka haluaisivat olla ilman rintaliivejä, mutta eivät tiedä miten sen voisi tehdä soveliaasti. Moni nainen kokee muiden tuijotukset epämukavina jos he tietävät nänniensä sojottavan kohti jokaista vastaantulijaa näkyvästi paidan läpi.

Harsomaisella kangasteipillä pystyy peittämään nännit, jolloin niiden muoto ei näy selvästi paidan läpi. Tummista ja paksumpaa tai joustamatonta materiaalia olevista paidoista nännien muoto ei näy niin selvästi kuin ohuista paidoista. Röyhelötoppi päällään pystyy myös huolettomasti olemaan ilman rintaliivejä, koska nännien muotoa ei voi erottaa röyhelöiden alta.

Koristeelliset topit ja yläosat peittävät nännit myös hyvin. Vaatteiden kerrostaminen, liivit ja taskut topin etupuolella auttavat myös peittämään nännit. Siinä tapauksessa, että nännien erottuminen ei haittaa, voit huoletta olla käyttämättä rintaliivejä minkä tahansa asun kanssa.