Adele vaati hotellin henkilökuntaa hakemaan pizzan – 110 kilometrin päästä!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulaja Adele tunnetaan todella maanläheisenä artistina, joka puhuu englantia ronskilla murteella ja käyttäytyy miljoonaomaisuudesta ja suuresta suosiostaan huolimatta kuin kuka tahansa muukin. Nyt nainen on kuitenkin alkanut näyttämään selviä diivan merkkejä.

Adele oli pyytänyt Oxfordshiressa sijaitsevan hienon Soho Farmhouse -hotellin henkilökuntaa toimittamaan hänen huoneeseensa pizzaa. Mikä tahansa pizza ei kuitenkaan käynyt vaan laulaja pyysi henkilökuntaa Daily Mail -lehden mukaan hakemaan pizzan hänen suosikkiravintolastaan, joka sijaitsi yli 110 kilometrin päässä hotellilta.

Henkilökunta teki ystävällisesti työtä käskettyä ja lähti matkaan. Yhteensä 225 kilometrin taittamisessa kului kuitenkin niin paljon aikaa, että tähti oli ehtinyt jo nukahtamaan kun pizza oli toimitettu hotelliin tunteja myöhemmin kolmelta aamuyöllä.