Nolouden huippu videolle! Realitytähti käännytettiin yökerhon ovelta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

43-vuotias Brandi Glanville tuli monille tutuksi rääväsuisena hahmona realitysarjasta Beverly Hillsin täydelliset naiset. Sarjan tuoman julkisuuden jälkeen Glanville on pysytellyt hyvin lehtien palstoilla, mutta erään yökerhon ovella kaunotar olisi luultavasti toivonut, että paparazzi ei olisi löytänyt häntä.

Brandi Glanville yritti Daily Mail -lehden mukaan ystävänsä kanssa sisälle julkkisten suosimaan The Nice Guy -yökerhoon Hollywoodissa. Eräs kuvaaja oli seurannut naista ja huomannut, että häntä ei taidetakaan päästää yökerhoon sisälle. Mies sai kuvattua tilanteen kun Galnville notkuu ystävänsä kanssa yökerhon ovella, mutta heitä ei päästetä sisään.

Glanvillen ja hänen ystävänsä kasvot eivät ilmeisesti olleetkaan tarpeeksi tunnetut kyseiseen yökerhoon. Naisten ohi astelee yökerhoon asiakkaita, jotka ovimies päästää hymyssä suin Glanvillen ohitse.

Naiset selaavat kiusallisen tilanteen aikana puhelimiaan hetken, minkä jälkeen he selittävät kuvaajalle mistä on kyse. Naiset eivät olleet tehneet ravintolaan varausta, koska Glanvillen mukaan heidät oli kutsuttu paikalle. Ovimies ei kuitenkaan suostunut päästämään naisia ravintolaan ilman varausta, ja joutui lopulta pyytämään naisia astumaan oven edustalta alas kadun puolelle.