Käärme yritti syödä munat – sitten kanaemo raivostui kunnolla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Verkossa on jo toistamiseen vähän ajan sisällä levinynt video, jossa käärmeet saavat kyytiä vihaisten eläinäitien puolustaessa jälkikasvuaan. Viimeksi käärmettä häätämässä nähtiin rottaemo, tuoreella Facebook-videolla puolestaan kana.

Australian Queenslandissa kuvatulla videolla Chook Chook -nimisen kanan omistajille on selvinnyt, mihin linnun munat ovat mystisesti kadonneet. Pytonkäärme on löytänyt kukkaruukun jossa munat ovat, ja syö niitä kanan silmien välttäessä. Pian Chook Chook kuitenkin huomaa käärmeen, eikä linnun raivolla ole rajoja.

– Näytä sille, Chook Chook, videon kuvaaja kannustaa.

Kana alkaa nokkimaan yllätetyksi joutunutta matelijaa. Käärmeellä ei ole muuta mahdollisuutta kuin luikerrella jälkikasvuaan suojelevaa vihaista kanaa nopeasti karkuun.