Kaksoset synnyttivät samana päivänä ja samaan aikaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kaksosiin liittyy paljon uskomuksia, ja heillä on kerrottu muun muassa olevan maailman vahvin side toisiinsa. Nyt identtiset kaksoset ovat synnyttäneet samana päivänä vauvan – ja vieläpä täsmälleen samaan kellonaikaan.

Sarah Mariuz synnytti viime torstaina tytön kello 01:18 Kalifornian La Jollassa. Hänen identtinen kaksoissiskonsa Leah Rodgers synnytti tuntia aikaisemmin poikansa Coloradon Denverissä. Koska osavaltioiden aikaero on yhden tunnin, merkattiin myös Leahin vauvan syntymäajaksi tasan 01:18 aamuyöllä. Erikoinen yhteensattuma sai alkunsa viime vuonna kiitospäivänä, kun sisarukset yllättivät toisensa kertomalla raskaudestaan.

35-vuotiaat kaksoset aikovat viettää joulun yhdessä perheineen, Huffington Post kertoo. Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun kaksoset saavat jälkikasvua samana päivänä. Kerroimme taannoin brittiläisistä veljeksistä, jotka saivat esikoisensa samana päivänä. Pienokaisten isovanhemmille tuplatilanne on tuttu, sillä ovathan he tottuneet hoitamaan aikoinaan kahta vastasyntynyttä samanaikaisesti.