Liv Tyler synnytti tytön – isä alkaa koulia veljistä suojelijoita

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

39-vuotias näyttelijätär Liv Tyler sai kumppaninsa Dave Gardnerin kanssa terveen tyttövauvan. Pariskunta julkaisi onnea tihkuen vauvasta ja Gardnerista suloisen mustavalkoisen kuvan, jossa uusi tulokas lepää isänsä sylissä.

Liv Tyler julkaisi Instagram-tilillään mustavalkoisen herkän kuvan, jonka myötä hän ilmoitti heidän kauniin tyttärensä syntymisestä. Tyler kertoi kuvatekstissä vauvan nimeksi tulevan Lula Rose Gardner, ja kirjoittaa heidän sydämensä räjähtävän rakkaudesta.

David Gardner julkaisi saman kuvan myös omalla tilillään ja huokaisi helpotuksesta, että vauva on perinyt ulkonäkönsä äidiltään. Gardner ilmoitti myös alkavansa kouluttamaan tästä päivästä lähtien pienen Lulan isoveljistä itsepuolustus- ja kamppailulajien mestareita sekä henkivartijoita, että he pystyvät suojelemaan pikkusiskoa.