Nainen vaihtoi Face Swapilla kasvonsa rinkeliin – tulos kuin kauhuelokuvasta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Face Swap on Snapchat-sovelluksen ominaisuus, joka on tullut jo hyvin tutuksi myös niille, jotka eivät edes käytä Snapchatia. Verkossa on nähty lukuisia todella hauskoja lopputuloksia, joissa ihmiset ovat vaihtaneet kasvojaan ystäviensä ja jopa lemmikkieläintensä kanssa.

Nyt Twitterissä on lähtenyt leviämään kuva, jossa nainen on saanut todella karmivan lopputuloksen aikaan vaihtamalla kasvonsa leivonnaisen kanssa. Nainen on vaihtanut kasvojensa tilalle suuren rinkelin, joka on muuttanut naisen kasvot painajaismaisiksi.

Jodi Gray on julkaissut kuvan ystävästään, joka on naisen mielestä yksi kauneimmista henkilöistä, jonka nainen tuntee. Valitettavasti ulkoinen kauneus ei kuitenkaan tässä kuvassa näy, sillä rinkelin aiheuttamat muhkurat ja reiät vievät katsojalta kaiken huomion.