Puhelimeen kiinnitettävä tuuletin oli liikaa: ”Luovutan!”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Instagram-sovelluksen kuvanmuokkausohjelmat ja erilaiset filtterit tulevat tarpeeseen kun käyttäjä yrittää saada itsestään täydellistä selfie-kuvaa. Puhelimeen keksitään jatkuvasti uusia lisäosia kuvan ottamisen helpottamiseksi, joista uusin näyttäisi olevan pieni tuuletin.

Älypuhelimiin saa jo selfie-keppejä ja erityisiä lisävaloja, joiden avulla täydelliset selfie- ja kaverikuvat syntyvät käden käänteessä. Nyt markkinoille on tuotu myös pieni tuuletin, joka kiinnitetään puhelimen micro USB -porttiin. Kuvan julkaissut nainen kertoi luovuttaneensa kaiken suhteen nähtyään, että hänen siskonsa oli ostanut kyseisen tuulettimen.

Pieni puhallin on sitä varten, että käyttäjä pystyisi ottamaan entistäkin viehkeämpiä selfie-kuvia puhelimellaan. Tuuletin puhaltaa ilmaa kasvoille, minkä ansiosta kuvaa otettaessa hiukset liehuvat kauniisti kuin täydellisesti puheltavan tuulen vaikutuksesta.