Wow! Sara Forsberg uimapuvussa – tämä kääntää takuulla katseet

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suomalainen nettisensaatio ja artistina uraa luova Sara Maria Forsberg on tullut alunperin tunnetuksi suositusta videoblogistaan. Forsberg on julkaissut yli 700.000 seuraajansa iloksi uuden videon, jossa riittää paljasta pintaa.

Forsbergin videoblogi piti hetki sitten jonkin verran hiljaiseloa, koska naisella ei riittänyt energia univaikeuksien vuoksi videoiden kuvaamiseen. Nyt Saara-kanavalle on kuitenkin julkaistu uusi video, jossa nainen esittelee hänen tyyliään ja uusia asuhankintojaan.

Forsberg esittelee hauskaan tyyliinsä aurinkolaseja, koruja ja vaatteita, joita hän aikoo tänä kesänä pukea ylleen. Asujen mukana on näyttävä uimapuku, jossa on todella avara kaula-aukko. Rohkea ranta-asu ei kuitenkaan saa Forsbergia nolostumaan vaan nainen esittelee asua todella itsevarmasti.