Selena Gomez photoshopilla ja ilman – huomaatko eron?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tähdillä voi olla suureet paineet sen suhteen miltä he näyttävät. Paparazzit saavat jatkuvasti tallennettua tähdistä kuvia, joissa he eivät välttämättä ole edukseen. Tämän vuoksi moni haluaakin olla erityisen tarkka sen suhteen millaisia kuvia itse julkaisee omissa sosiaalisissa medioissaan.

Tähtiä syytetään usein siitä, että he käsittelevät ja muokkaavat Instagram-kuvia, joissa fanit olettavat heidän olevan juuri sellaisia kuin he ovat. Selena Gomezin meikkaaja Hung Vanngo julkaisi pienenä vastaiskuna kuvaparin, jossa laulaja nähdään käsittelemättömässä kuvassa ja kuvassa, jota on hieman muokattu.

Muokatusta kuvasta voidaan nähdään, että alkuperäiseen kuvaan on lisätty vain hieman lämpöä, kontrastia ja tarkkuutta. Laulaja itse näyttää kuitenkin yhtä virheettömältä myös alkuperäisessä kuvassa, jota ei ole vielä käsitelty.