Stallonen huvijahdilla varsinainen bikinishow – naiskauneutta riittämiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijälegenda Sylvester Stallone osoitti taannoin kuinka ylpeä hän on teini-ikäisestä Sistine-tyttärestään ja tämän päämäärästä menestyä mallina. Stallone on antanut siunauksensa tyttärensä uravalinnalle ja hän on osoittanut tukevansa tytärtään matkalla menestykseen.

Stallonen perheestä ei naiskauneutta puutu muutenkaan, sillä esimerkiksi vaimo Jennifer Flavin on todella näyttävä kaunotar. Parhaillaan perhe lomailee Välimerellä Etelä-Ranskan alueella vuokraamallaan luksustason huvijahdilla. Eilen paparazzit ikuistivat miten perheen naiset nauttivat bikineissä auringosta ja uimisesta.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat