Internet sekosi Celine Dionin Titanic-paidasta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monet muistavat kanadalaislaulaja Celine Dionin parhaiten James Cameronin Titanic-elokuvan tunnuskappaleesta. Tunnuskappale nousi elokuvan lailla jättiläismäiseksi menestykseksi, eikä sen kuulemiselta voinut 1990-luvun lopulla välttyä.

Sosiaalisen median käyttäjät ovat menneet sekaisin Celine Dionista otetusta tuoreesta kuvasta. Otoksessa laulaja nimittäin poseeraa mustassa, hieman ylisuuressa Titanic-hupparissa. Collegehuppari muistuttaa tyyliltään Titanic-fanituotteita, joita kaupiteltiin runsain elokuvan ilmestymisen jälkeen.

Toreilta ostetut, Leonardo DiCaprion kasvojen kuvalla varustetut Titanic-piraattipaidat eivät olleet harvinainen näky 90-luvun lopun Suomessakaan. Celine Dionin käyttämä paita on tosin peräisin ranskalaiselta, retrotyylisiin vaatekkappaleisiin erikoistuneelta Vetements-merkiltä. Jo loppuunmyyty huppari maksoi yhtiön verkkosivuilla peräti 650 euroa.