Isoisä liittyi Instagramiin – sai naiset heti sekaisin!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sosiaalisen median avulla kuka tahansa voi nousta nopeasti kuuluisuuteen. Viime aikoina ihmiset ovat löytäneet ja alkaneet seuraamaan sankoin joukoin Instagramissa heidän mielestään hyvännäköisiä ihmisiä. Myös eräs isoisä on kiinnittänyt naisten huomion ja saanut heidät sekaisin.

Instagram oli pitkään lähinnä nuorten ihmisten sovellus, mutta nykyään yhä vanhemmat ihmiset löytävät tiensä Instagramiin ja alkavat käyttämään sitä ahkerasti. Vanhempien käyttäjien joukosta huomiota on herättänyt erityisesti 54-vuotias isoisä, jota naiset tuntuvat pitävän todella seksikkäänä. Vanhemmat kehuvat miestä suoraan omalla nimimerkillään ja nuoremmat suunnittelevat miehen parittamista omalle äidilleen.

Irvin Randle -niminen isoisä pukeutuu trendikkäästi risaisiin pillifarkkuihin ja tiukkoihin v-aukkoisiin lyhythihaisiin paitoihin. Hän pitää muodikkaita laseja ja ottaa asukuvia peilin kautta samalla tavalla kuin nuoret. Mies taitaa myös tämän hetken kuumimman poseerauksen, jossa hän mutristaa kevyesti huuliaan.

THE REAL IRVIN RANDLE

Kuva, jonka too grown. (@irvinrandle) julkaisi

Movie Night

Kuva, jonka too grown. (@irvinrandle) julkaisi

Beard Nation

Kuva, jonka too grown. (@irvinrandle) julkaisi

Father's Day

Kuva, jonka too grown. (@irvinrandle) julkaisi

Sunday Funday

Kuva, jonka too grown. (@irvinrandle) julkaisi

Ready

Kuva, jonka too grown. (@irvinrandle) julkaisi