Jennifer Lopez estottomassa asussa lavalla – etumus pääosassa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulajatar Jennifer Lopez julkaisi taannoin sosiaalisessa mediassa selfien, jossa hän poseerasi meikittömänä ja valmistautuneena päivän treeniin. Kuva osoitti, että luonnonkaunis tähtönen on kadehdittavan hyvässä kunnossa. Taannoin Lopez osti ökyasunnon Bel Airista.

Nyt Jennifer Lopez on esiintynyt NBC-kanavan suositussa Today Show -ohjelmassa New Yorkissa. Kuvauksissa ikuistetulla Lopezilla oli yllään rohkea ja etumusta korostava esiintymisasu.

46-vuotias Jennifer Lopez ei ole perheenäitinä lipsunut terveellisestä ruokavaliostaan tai treeneistään. Lopez on kertonut olevansa edelleen tarkka treenirutiineistaan ja ruokavaliostaan, mutta silloin tällöin hänkin sallii itselleen pienen herkuttelutuokion.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash