Julia Pereira hipoi täydellisyyttä Miamissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Latinokaunotar Julia Pereira viettää mielellään aikaa aurinkoisilla rannoilla, mikä ilmenee neitokaisesta viime aikoina otetuista paparazzikuvista. Tähtikaunotar ei tunnu saavan auringosta ja aalloista tarpeekseen, sillä hän tuntuu elävän maailman uimarantoja kiertäen.

Nyt Julia on ikuistettu paparazzikuviin Miami Beachilla, jossa hänen upea bikinivartalonsa huomattiin takuulla ainakin paikalla olleiden miesten keskuudessa.

Pari vuotta sitten Julia Pereira oli vahingossa vilauttaa liikaa intiimialueita ympärillään pyöriville paparazzikuvaajille, mutta lopulta hän onnistui kuitenkin pitämään intiimipaikkansa piilossa. Rohkeisiin asuihin pukeutuvat neitokainen on ollut viime aikoina melko usein julkisuudessa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash