Lil Wayne kiidätettiin sairaalaan – lääkkeet aiheuttivat kohtauksen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suosittu räppäri Lil Wayne on kiidätetty jälleen sairaalahoitoon toistuvien epilepsiakohtausten vuoksi. Mies joutui perumaan Las Vegasin TAO-yökerhon keikkansa, koska kohtaus tapahtui juuri ennen konsertin alkua. Lil Wayne syyttää kohtauksista uutta lääkitystä.

Räppäri sai useita kohtauksia viime viikolla ja joutui sairaalahoitoon. Nyt mies on päässyt pois sairaalapedistä ja hän lepää tällä hetkellä Miamissa. Lääkärit yrittävät selvittää oikeanlaista lääkeannosta miehelle, TMZ rapotoi. Kerroimme äskettäin, että Lil Waynen yksityiskone joutui tekemään kaksi hätälaskua kohtausten takia.

Lil Wayne joutui kohtausten takia sairaalahoitoon myös muutama vuosi sitten. Hän on kertonut sairastavansa epilepsiaa. Yhdeksänvuotiaana musiikkiuransa aloittaneen Lil Waynen tunnetuimpia kappaleita ovat muun muuassa How to Love, She Will, Lollipop ja Mirror.