Miley Cyrusilla uusi tatuointi – hauska piiloviittaus ex-kumppaniin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Miley Cyrus palasti loppuvuodesta yhteen ex-poikaystävänsä, näyttelijä Liam Hemsworthin kanssa. Pariskunnan on huhuttu jo pitkän aikaa suunnittelevan häitä, mutta toistaiseksi niitä on saatu vielä odottaa.

Nyt Miley Cyrus on ottanut uuden tatuoinnin, jonka uskotaan olevaan hienovarainen vihjaus Hemsworthiin. Tatuointitaiteilija Doctor Woon Instagram-tilillä jaettiin kuva poptähden käsivarteen tehdystä, Vegemite-purkkia esittävästä tatuoinnista.

Vegemite on mielipiteitä jakava australialainen levite, jota tehdään oluen valmistuksessa tähteeksi jääneestä hiivasta. Tatuointi on melko selvä hienovarainen viittaus Mileyn poikaystävään, joka on vegemiten tapaan kotoisin Australiasta.

Miley Cyrus valmistautuu parhaillaan ottamaan vastaan valmentajan paikan Yhdysvaltojen The Voice -sarjan 11. kaudella. Liam Hemsworth tähdittää puolestaan parhaillaan elokuvateattereissa pyörivää Independence Day: Uusi uhka -elokuvaa.

@mileycyrus don't play when it comes to #vegemite ? #halfneedle

Kuva, jonka Doctor Woo Tattoo (@_dr_woo_) julkaisi