Pumpattava Barbara aiheutti pelastusoperaation

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Viranomaiset saivat taannoin hälytyksen elottoman näköisestä naisesta, jonka naapurit olivat havainneet Amsterdamissa sijaitsevan asunnon ikkunassa. Ulkoa päin näytti siltä, että nainen saattoi esimerkiksi roikkua hirtettynä katosta.

Kukaan ei avannut ovea poliisien soittaessa ovikelloa, ja viranomaiset pelkäsivät pahinta. Dutch News -uutissivuston mukaan poliisit joutuivat avaamaa oven voimakeinoin, jolloin tapauksen todellinen luonne paljastui. Naisen elottomuuten ei nimittäin liittynyt minkäänlaista rikosta tai edes kuolemaa.

Ikkunassa näkynyt hahmo oli tosiasiassa puhallettava seksilelu. Amsterdamin poliisit jakoivat Facebookissa kuvan, jossa he kertoivat olleensa helpottuneita mahdollisen henkirikoksen uhrin paljastuttua elottomaksi esineeksi.