Tytön laturi ei toiminut – raju tunteenpurkaus siskolle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni aikuinen tietää, että maailmassa on harvoja asioita, jotka ärsyttävät niin paljon kuin se, että jokin tekniikka ei toimi. Eräs pikkutyttö raivostui huomatessaan, että hänen iPad-tablettinsa laturi ei enää toiminut. Tyttö sai kuulla, että syy on kokonaan siskon, minkä vuoksi hän päätti kuvata siskolle videotervehdyksen.

Tyttö päästi sisäisen Gordon Ramseynsa valloilleen ja antoi siskonsa kuulla kunniansa videotervehdyksellä, jonka tyttö kuvasi tunteiden vallassa. Tyttö oli hermostunut siitä, että sisko oli lainannut hänen laturiaan. Laturi oli tytön mukaan nyt tottunut siskon iPadiin hänen omansa sijaan, minkä vuoksi se ei enää toiminut.

Tytön vihainen tunteenpurkaus on ollut monien mielestä huvittavaa katsottavaa, koska hän on niin teatraalinen antaessaan siskonsa kuulla kunniansa. Lopuksi hän vielä toivoo, että sisko on nyt tyytyväinen, koska hän on kertonut asiasta äidille.