27 kohdan seksilistaus miehille – TODO-lista intiimihetkiin

Terveys Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Seikkailut, kokemukset ja jännittävät elämäntilanteet ovat asioita, joita voi muistella vanhana kiikkustuolissa. Monet ihmiset tekevät elämäänsä varten tehtävälistan, joka on toteutettava esimerkiksi tiettyyn ikään mennessä. Playboy-lehti julkaisi miehille tarkoitetun seksilistan.

Seksilistalla on 27 eri kohtaa, jotka jokaisen kaksilahkeisen tulisi saavuttaa elämänsä aikana. Aktit on hyvä suorittaa ennen vakiintumista, koska harvassa parisuhteessa katsotaan hyvällä vieraiden kanssa peuhaamista. Listalla on erilaisia seksikokemuksia, jotka vaihtelevat kumppanin iän, elämäntilanteen tai paikan suhteen. Osan voi suorittaa myös vakituisen kumppanin kanssa.

Miesten lehden luoman listan mukaan jokaisen kundin tulisi edes kerran elämässään harrastaa seksiä epätyypillisen kumppanin kanssa, joka eroaa täysin aiemmista partnereista ulkonäön, rodun tai vaikkapa hiusten värin suhteen. Samalle listalle pääsevät myös vanhemman naisen kanssa harrastettu akti ja ulkomaalaisen kanssa sekstaileminen.

Jokaisen miehen tulisi olla alistettuna edes kerran elämässään seksin yhteydessä ja antautua dominoivalle naiselle. Listalle pääsevät myös kostoseksi, yhden yön juttu ja ventovieraan kanssa suoritettu puolen tunnin pikapano. Miehet voivat myös etsiä vanhan ihastuksensa Facebookista ja harrastaa hänen kanssaan kerran seksiä entisten aikojen kunniaksi.

Mikään seksilista ei ole pätevä, ellei sillä mainita julkisella paikalla tapahtuvaa aktia. Miesten tulisi myös harrastaa seksiä elokuvateatterissa sekä videopuhelun välityksellä. Listalle pääsee myös kerran elämässä harrastettu akti naapureiden silmien alla siten, että huoneessa on valot päällä ja verhot ovat sepposen selällään.

Seksiä tulee harrastaa joskus liikkuvassa kulkuneuvossa, olipa se sitten lentokone tai juna. Julkisen kulkuvälineen lisäksi listalle nousee omassa autossa harrastettu akti, josta mainitaan sekä auton konepellillä että takapenkillä suoritettu sessio. Miehen kannattaa osallistua edes kerran elämässään seksibileisiin. Listalle pääsee myös hääyönä harrastettu seksi.

Miehen tulee saada vähintää kerran elämässään suihinotto autoa ajaessa. Myös auton korjaamisen, renkaiden vaihtamisen tai pesemisen aikana tapahtunut rakastelu tuo yhden sulan hattuun. Listan loppukohdat on varattu hieman rohkeimmille sälleille, kun miesten tulisi ainakin kerran elämässään harrastaa seksiä toimistossa ja jonkinlaisten juhlien aikana.

Erilaiset seksiaktit lasketaan meriiteiksi Playboyn luomalla listalla. Miesten tulee testata edes kerran kokeilla seksimaratonia, kolmen kimppaa, S&M-sessiota, peppuseksiä sekä sitä, että nainen ejakuloi, eli squirttaa. Myös kaverin siskon kanssa suoritettu vaakamambo mainitaan listalla asiaksi, mikä tulee kokeilla, vaikka se saattaisi pahimmassa tapauksessa vaarantaa ystävyyden.