Calvin Harris iski seksikkään Pussycat Dollin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

DJ-tähti Calvin Harris erosi äskettäin poppari Taylor Swiftistä. Hän vannoi lähipiirilleen pitävänsä jatkossa näppinsä erossa julkkisnaisista. Toisin kävi ja mies nähtiin viikonloppuna tulikuuman Pussycat Doll Nicole Scherzingerin kanssa.

Entinen Pussycat Doll -laulaja Nicole Scherzinger bailasi viime viikonlopun musiikkituottaja Calvin Harrisin seurassa Lontoossa Tape-yökerhossa. Calvin tarjosi Nicolelle ja hänen ystävilleen kyydin kotiin illan päätteksi. Naiset hyppäsivät DJ:n matkaan, TMZ tietää kertoa.

Vasta äskettäin skottilainen komistus oli vakuuttunut siitä, ettei halua enää koskaan tunnettua naista rinnalleen. Calvin Harris, oikealta nimeltään Adam Richard Wiles, on menestystä maailmanlaajuisesti niittänyt elektronisen musiikin tuottaja sekä laulaja-lauluntekijä. Hänen tunnetuimpia kappaleitaan ovat Summer, This Is What You Came For ja How Deep Is Your Love. Miehen tuotantoa on kuunneltu pelkästään Spotifyssa satoja miljoonia kertoja.