GoPro-kamera löytyi merenpohjasta – muistikortilta paljastui selfierapu!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kalastamassa olleiden brittiläisten sisarusten vieheeseen tarttui taannoin jotain muutakin kuin vain kaloja. Madeline Rose -niminen nainen onnistui nimittäin onkimaan vedestä sinne aikaisemmin päätyneen GoPro-kameran.

Madelinen veljen, Danin mukaan kameran pintaan oli tarttunut merirokkoa, ja laite näytti olleen vedessä ainakin vuoden ajan. Veden ruostuttaman kameran muistikortti osoittautui yllättäen edelleen toimivaksi.

Muistikortilta löytyneenllä ideolla GoPro tippuu veteen, eikä sitä saada pelastettua yrityksistä huolimatta. Jonkin ajan päästä utelias rapu saapuu tutkimaan kameraa. Äyriäinen tuijottaa kameran linssiä kiinnostuneena, ja näyttää siltä kuin se olisi ottamassa itsestään selfiekuvaa.

Kamera ja muistikortti palautettiin myöhemmin niiden alkuperäiselle omistajalle. Dan Rose on sittemmin jakanut hauskan rapuvideon Youtubessa, jossa se on kerännyt nopeasti yli kaksi miljoonaa katselukertaa.