Helle teki moottoritielle hyppyrin – näin kävi autoille!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Minnesotan osavaltiossa on koettu viime päivinä poikkeuksellisen kovia helteitä. Ilma on ollut paikoitellen niin kuumaa, että pehmentynyt asfaltti on alkanut muovautumaan uusiksi helteen vaikutuksesta.

Minnesotan liikenneministeriön kamera taltioi taannoin hämmästyttävän näyn Little Canadan Valtatie 36:n varrella. Youtubessa julkaistulla videolla autot hyppäävät ilmaan asfalttiin muodostuneen kummun ansiosta, aivan kuin tielle olisi tehty hyppyri. Paikallisen Kare 11 -uutissivuston mukaan ongelma on sittemmin jo korjattu.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat