Kolme vinkkiä sipsipusseille – tee kulho ja sulje oikein

Ruoka Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Karkkipussit, pähkinäpussit ja sipsipussit ovat nykyisin isokokoisia säkkejä, joista riittää koko perheelle mässättävää illan ajaksi. Nifty-sivusto on nyt vinkannut Facebookissa kolme niksiä sipsipusseihin liittyen elämää helpottamaan.

Ensimmäisessä vinkissä opetetaan vajaan pussin sulkeminen erillisen taittelumekanismin avulla. Tällöin ei tarvitse pussinsulkijaa, ja pakkauksessa olevat tuotteet pysyvät parempina suljetun suuaukon uumenissa. Toisessa vinkissä näytetään, kuinka sipsipussi seisoo pohjansa päällä tasaisesti.

Kolmas vinkki sopii käytettäväksi silloin, kun pussin antimista nauttii kerrallaan useampi henkilö. Pussin voi nimittäin asettaa lappeelleen ja leikata sen kylkeen aukon. Vinkin avulla sipsipussista tulee suurella suuaukolla varustettu kulho.