Pokemon GO sekoittaa maailman – tältä sen pelaaminen näyttää!

Digi Pelit Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Uusi Pokemon Go -peli nousi ulkomailla heti julkaisunsa jälkeen suursuosioon ja sai ihmiset sekaisin pelaamisesta. Android- ja iPhone-puhelimille saatavilla oleva peli saa ihmiset liikkeelle, sillä omaan poke-palloon napattavat pokemonit ovat nyt piiloutuneet oikeaan maastoon pelaajan ympärille.

Pokemonit ovat piiloutuneet pelaajan ympärille lähimaastoon, ja niitä voi ilmestyä yllättäin vaikka olisi hieman kauempanakin kotoa. Nyt UnlistedLeaf-niminen YouTube-käyttäjä näyttää kuvaamallaan videolla miltä suositun pelin pelaaminen kaupungilla oikein näyttää.

Mies skannaa puhelimensa avulla kaupungilla teitä, kadunvarsia ja puistoalueita. Pokemon voi löytyä vaikkapa kauppakeskuksesta asiakkaiden seasta, jolloin ei auta muu kuin alkaa metsästämään pokemonia välittömästi omaan poke-palloon. Pokemonin pyydystäminen saattaa vielä jonkin aikaa näyttää katukuvassa melko omituiselta, mutta varmasti pian jokainen tulee tietämään mitä peliä puhelimen kanssa kulkeva pelaa.