Seksikauppaan odottamaton ruuhka – kyselivät Pokemoneja!

Digi Pelit Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailman kadut ovat täyttyneet Pokemon Go -pelaajista, jotka yrittävät napata palloonsa taskuhirviöitä. Vaikka mobiilipeli on julkaistu vasta viime viikolla, on se saavuttanut runsaasti suosiota ympäri maailmaa.

Pokemoneja on löydetty likimain kaikkialta aina museoista maanalaisiin käytäviin. Britanniassa on kohdattu erikoinen tilanne, kun pieni seksikauppa on saanut yhtäkkiä joukon yllättäviä asiakkaita.

Nuoret aikuiset ovat menneet Devonissa sijaitsevaan seksikauppaan ja kyselleet taskuhirviöiden perään. Private Shop -seksikaupan omistaja on ilmiöstä hämillään, eikä hän tiennyt miksi seksiliike oli merkattu peliin.

Yrittäjä olisi varmasti ymmärtänyt vierailun, jos nuoret olisivat kyselleet ”poke-elokuvien” perään. Pokemon Go on kuitenkin puhelimelle asennettava peli, jossa metsästetään, koulutetaan ja vaihdetaan otuksia muiden pelaajien kanssa, Mirror-lehti uutisoi. Peli ilmestynee pian myös Suomessa.