Bella Hadid jätti rintaliivit kotiin – ei jäänyt epäselväksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Isosiskonsa Gigin jalanjäljissä mallinuraa tekevä Bella Hadid on siskonsa tavoin todella näyttävä kaunotar. Bella on kiinnittänyt kuvaajien huomion viime aikoina aina astellessaan kadulle, mikä johtunee naisen paljastavista ja erikoisista asuvalinnoista.

Tällä kerralla 19-vuotias Bella Hadid nähtiin kävelemässä kadulla mustissa housuissa ja yläosassa, joka oli läpikuultavaa kangasta. Ohuen kankaan ansiosta Bellan rinnat olivat täysin näytillä, mikä ei näyttänyt juuri nuorta kaunotarta haittaavan.

Aiemmin tällaisessa yläosassa arkisesti kävelyllä on nähty muun muassa Kendall Jenner, jonka rinnat oli selvästi nähtävissä verkkokankaisen paidan läpi. Ilmeisesti ilman rintaliivejä kulkemisesta ja läpinäkyvistä paidoista on tullut mallien keskuudessa jonkinlainen nouseva trendi.