Britney Spears tekee näyttävän paluun – seksikäs maistiainen verkkoon

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Britney Spears tietää miten viihdyttää ihmisiä eikä hän juuri koskaan petä ihmisten odotuksia. Spears antoi pientä esimakua tulevasta Private Show -nimisestä kappaleesta ja siihen kuvatusta musiikkivideosta, jossa nainen on elämänsä parhaassa kunnossa eikä häpeile näyttää sitä.

Britney Spears on julkaisemassa Private Show -nimisen kappaleen, musiikkivideon ja samaa nimeä kantavan hajuveden. Nainen julkaisi hajuvesimainoksen, jossa myös uutta kappaletta kuullaan pieni pätkä. Mainoksessa Spears tanssii lavalla seksikkäästi pienissä vaatteissa ja antaa nimen mukaisesti vain itselleen viettelevän esityksen.

Nainen julkaisi kappaleen musiikkivideosta myös pienen teaserin Instagram-sivuilleen. Videoleikkeestä voi huomata, että se on lähes samanlainen kuin hajuvesimainos, joka antaakin odottaa koko musiikkivideon täydeltä kuumaa tanssia ja seksikkäitä alusvaatteita.

Stay tuned… #PrivateShow #TakeABow @britneyspearsfragrances

Video, jonka Britney Spears (@britneyspears) julkaisi