Jennifer Aniston: ”En ole raskaana, söin vain burgerin”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jennifer Anistonista liikkui aiemmin huhuja, että hän odottaisi hänen miehensä Justin Therouxin kanssa heidän ensimmäistä lastaan. Huhut olivat vääriä, ja Jennifer Aniston on halunnut ottaa niihin viimein kantaa.

Aniston ei käytä sosiaalista mediaa, minkä vuoksi hän onkin saanut palstatilaa Huffington Post -sivustolta kertoakseen miltä huhut hänestä tuntuivat. 47-vuotiaan Anistonin uutisoitiin odottavan ihmevauvaa. Lehdet pursusivat kuvia naisen pyöristyneestä vauvavatsasta ja mediat kertoivat lähipiirin paljastaneen, että pariskunta odotti innolla esikoistaan.

Aniston ei kuitenkaan missään vaiheessa ollut raskaana, minkä vuoksi hän piti uutisointia erityisen törkeänä.

Lehti oli suoraan keksinyt jutut ja lähteet, joita väittivät lähipiiriksi. Koko tarina oli keskittynyt vain siihen, että Anistonin vatsa näytti rantakuvissa isommalta kuin normaalisti. Aniston kertoi syöneensä lounaaksi tuhdin burgerin, minkä vuoksi häntä harmitti se, että lehdistön mukaan hänen täytyi olla joko raskaana tai lihava.

Aniston harmitteli tekstissään myös sitä, että perhe, ystävät ja tuttavat luulivat uutisten olevan totta niiden yhteydessä julkaistun kuvan vuoksi. Aniston sai useita onnitteluita päivässä ja joutui oikaisemaan kerta toisensa jälkeen, että hän oli vain syönyt hyvin eikä hän ole raskaana.