Erikoinen kohu Calvin Harrisin hitin sanoituksesta – todellinen tekijä paljastui

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

DJ-supertähti Calvin Harrisin This Is What You Came For -hitti on valloittanut yökerhojen tanssilattioita siitä lähtien kun kappale julkaistiin. Taylor Swiftin tiedottaja vahvisti People Magazine -lehdelle, että Taylor Swift on kirjoittanut Harrisin kappaleen sanat Nils Sjoberg -salanimellä.

Calvin Harris ei ymmärrä mistä asian ympärille syntynyt kohu on noussut tai miksi Taylor Swift olisi juuri nyt asiasta loukkaantunut. Harris on kertonut asiaan oman kantansa Twitter-kanavallaan, jossa ihmettelee muun muassa sitä minkä vuoksi Taylor Swift tiimeineen yrittää saada miehen näyttämään niin pahalta muiden silmissä.

Harris vihjailee Swiftin kiusaavan häntä vain sen vuoksi, että naisen kiertue on juuri päättynyt ja hänellä on tylsää. Harris mainitsi, että Swift tahtoi kuitenkin itse pitää oman osallisuutensa kappaleeseen salaisuutena, minkä vuoksi nainen keksikin itselleen salaisen taiteilijanimen.

DJ-tähti kertoo säveltäneensä kuitenkin kappaleen musiikin, tuottaneensa kappaleen, järjestelleensä kaiken ja leikanneensa lauluraidat. Hän antaa rehdistin kunnian sanoituksista Taylor Swiftille, mutta kertoo naisen kuitenkin itse alun perin halunneen pitää sanoittamisen salaisuutena.