Kristin Cavallari nettihyökkäyksen kohteeksi: ”Lapsesi on liian laiha”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitysarjan tähti Kristin Cavallari on kolmen pienen lapsen äiti. Median valokeilassa paistattelevat naiset joutuvat helposti muiden arvostelun kohteeksi. Kun tähän lisätään vielä se, että nainen on myös äiti, hän saa varmasti vielä tuplasti enemmän arvostelevia kommentteja osakseen.

29-vuotias Cavallari julkaisi kuvan, jossa näkyy hänen miehensä ja kaksi poikaansa rannalla nauttimassa kesäpäivästä. Iloinen kuva sai heti valtavan kommenttimyrskyn osakseen, koska ihmisten mielestä Cavallarin poika oli aivan liian laiha eikä nainen selvästikään ruokkinut lastaan tarpeeksi.

Tällaiset kommentit ovat pienten lasten äidille todella loukkaavia, minkä vuoksi muun muassa hiljattain esikoisensa saanut malli Chrissy Teigen riensi puolustamaan Cavallaria. Teigen ihmetteli twiiteissään minkä vuoksi vanhemmat arvostelevat ja kritisoivat toisiaan niin rankalla kädellä.

Cavallari vastasi kuvaansa kommentoineille Huffington Post -lehden mukaan sarkastiseen tyyliinsä: ”Kyllä, minä pidän lapsiani nälässä”, jonka jälkeen hän jatkoi: ”Enpä ole eläissäni blokannut näin monia ihmisiä kuin nyt”. Jälkimmäisellä kommentilla nainen taisi viitata siihen, että hän esti useiden Instagram-käyttäjien pääsyn hänen kuvakansioonsa loukkaavien kommenttien jälkeen.

Even though we're not in the states, were still celebrating ? hope everyone has a fun and safe 4th! #MyGuys

Kuva, jonka Kristin Cavallari (@kristincavallari) julkaisi

When my little man, Jax, actually stops for 2 seconds AND cuddles with me, I'm in heaven ❤️ #AlwaysOnTheMove

Kuva, jonka Kristin Cavallari (@kristincavallari) julkaisi

My entire world ?// ?: @lizadams

Kuva, jonka Kristin Cavallari (@kristincavallari) julkaisi