Mies tekee kammottavia kännykkäkuoria – uskaltaisitko käyttää?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Puhelimiin on olemassa jo monenlaisia lisävarusteita ja koristeita. Yksi vanhimmista keksinnöistä puhelimeen ovat suojakuoret, jotka ovat samalla sekä käytännölliset että usein omistajansa tyyliä kuvaava lisä puhelimen ulkonäköön.

Kansasissa asuva taiteilija valmistaa kuitenkin sellaisia puhelimen suojakuoria, että ne saavat kovimmatkin pelästymään.

Morgan Loebel on hammasteknikko, joka on vapaa-ajallaan myös taiteilija. Loebelin suurin intohimo näyttäisi olevan puhelimen suojakuorien valmistaminen. Loebel taiteilee todella karmivalta näyttäviä kuoria, joita koristaa aidon näköiset silmät, suut ja hampaat.

Loebel myy suojakuoriaan Etsy-verkkokaupan kautta ja valmistaa niitä lähinnä vain tilauksesta. Loebelin työt ovat toinen toistaan kammottavampia ja niissä olevia hampaita katsoessa mieleen ei voi olla tulvimatta ajatus, että hammasteknikko on upottanut oikeita hampaita suojakuoriin, koska ne näyttävät niin todellisilta.