Pokemon Go mennyt överiksi? Selaimen lisäosa piilottaa kaiken siihen liittyvän

Digi Pelit Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Nintendon tosielämää ja videopeliä yhdistelevä älypuhelinsovellus Pokemon Go valloitti koko maailman muutamassa päivässä. Miljoonia ihmisiä koukuttanutta peliä ei olla edes julkaistu vielä virallisesti Suomessa, mutta se on ollut kuuma puheenaihe myös täkäläisessä mediassa.

Kaikkia Pokemon-kuume ei kuitenkaan miellytä, ja monet ovatkin ilmaisseet inhonsa ilmiötä kohtaan sosiaalisessa mediassa. Nyt Pokemoneja vihaavat voivat helpolla tavalla piilottaa kaiken peliin liittyvän verkosta – ainakin, mikäli he käyttävä Chrome-selainta.

Ohjelmistokehittelijä Jamien Farrellyn Pokegone on Chromen lisäosa, joka piilottaa verkosta kaiken Pokemon-aiheisen sisällön. Lisäosan tarvitsee vain asentaa koneelleen, ja taskuhirviöt katoavat verkkosivuilta.