Tässä se on! Instagramin historian tykätyin valokuva

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Laulaja ja näyttelijä Selena Gomez on rikkonut ennätyksen Instagramissa. Poptähden taannoin jakama kuva on noussut kuvapalvelun historian suosituimmaksi. Selena Gomezin 25. kesäkuuta jakamassa kuvassa hän juo Coca-Colaa pullosta pillillä.

Pullossa on lainaus tähden virvoitusjuomamainoksessakin soineesta kappaleesta. Kuva on kerännyt yli 4,1 miljoonaa tykkäystä.

– Kun sanoituksesi ovat pullon kyljessä, Selena kirjoitti kuvatekstissä.

Poptähti esiintyi myös aikaisemmin Instagramin tykätyimmän kuvan ennätystä pidelleessä otoksessa. Kyseessä oli Justin Bieberin jakama vanha kuva, jossa hän ja Selena suutelevat. Otoksella on yli 3.7 miljoonaa tykkäystä.

when your lyrics are on the bottle ?

Kuva, jonka Selena Gomez (@selenagomez) julkaisi