Poikabändin tähti jätti yhtyeen: ”Avaruusolio tuli uneen ja käski erota”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

One Direction -yhtyeestä ensimmäisenä lähtöpassit ottanut 23-vuotias Zayn Malik kertoi taannoin, että hän ei koskaan sopinut omasta mielestään poikabändiin. Hän on aina tiennyt haluavansa soolouralle. Nyt hän kertoo unesta, mikä aiheutti lopullisen eropäätöksen bändistä.

Niall Horan, Louis Tomlinson, Liam Payne ja Harry Styles jäivät ilman Zayn Malikia, kun mies päätti ottaa unessa saamansa viestin tosissaan. Malik kertoi Glamour-lehdelle, että ulkoavaruuden muukalainen oli kehoittanut häntä jättämään supersuositun yhtyeen. Mies uskoi unta ja ryhtyi tuumasta toimeen.

Sen sijaan tumma komistus on aina haaveillut soolourasta. Hän nimeää suurimmaksi vaikuttajakseen popin kuningas Michael Jacksonin. Lisäksi hän on kiinnostunut Bob Marleyn tuotannosta sekä reggaesta yleensä. Mies nimeää tyttöystävä Gigi Hadidin hänen suurimmaksi tukijakseen elämässä.