Donitsin makuinen virvoitusjuoma – joisitko tätä?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvalloissa tunnetusti rakastetaan donitseja ja sokerisia virvoitusjuomia. Sen vuoksi ei olekaan varsinaisesti yllättävää, että nyt maassa on lanseerattu donitsin makuinen hiilihapotettu juoma.

Cheerwine Kreme on syntynyt yhteistyössä donitsiketju Krispy Kremen ja virvoitusjuomavalmistaja Cheerwinen kanssa. Juoman maussa yhdistyy kirsikkalimonadin ja Krispy Kremen kuorrutetun nimikkodonitsin maku.

Mashable-sivuston mukaan Krispy Kreme on tuonut markkinoille myäs donitsit, joiden sisältä löytyy Cheerwinen kirsikkajuoman makuista täytettä. Cheerwine Kreme -virvoitusjuomaa tuodaan ensin myyntiin North Carolinan ja South Carolinan osavaltioissa ja myöhemmin mahdollisesti koko maassa.

#CheerwineKreme is here! It’s Cheerwine with the flavorful hint of Krispy Kreme’s Original Glazed doughnut.

Video, jonka Cheerwine (@drinkcheerwine) julkaisi