Emma Roberts upea näky bikineissä – tätä kelpaa esitellä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julia Robertsin veljentytär Emma Roberts on luonut viime vuosina lupaavaa uraa Hollywoodissa. Taannoin hän nousi tosin otsikoihin varsin kyseenalaisissa merkeissä, sillä hänet pidätettiin Kanadassa poikaystävänsä Evan Petersin pahoinpitelystä. Tällä hetkellä Emma lomailee.

Roberts ikuistettiin eilen Miami Beachilla, jossa hän keikisteli upeissa punaisissa bikineissä. Harvakseltaan rantakuvissa nähtävä kaunotar osoitti olevansa yhä huippukunnossa.

Emma Roberts tunnetaan parhaiten rooleistaan American Horror Story -kauhusarjassa. Tähti tulee jatkamaan kauhun parissa myös jatkossa, sillä hänet nähdään tänä vuonna alkavan Scream Queens -sarjan pääroolissa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash