Häpykarvojen värjääminen seuraava trendi?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Omaa bikinialuetta ja häpykarvoja pystyy stailaamaan jo monella eri tavalla. Yksi nousevista trendeistä on häpykarvojen värjääminen, jonka voi tehdä nykyään jo turvallisesti myös kotona. Värjäämiseen ei saa käyttää marketin hiusvärejä vaan värin tulee olla juuri bikinialueelle tarkoitettua hellävaraista väriä.

Betty Beauty -niminen yritys myy intiimialueelle tarkoitettuja värejä, joiden avulla sekä naiset että miehet voivat värjätä häpykarvojaan turvallisesti kotona. Tuotteet sisältävät runsaasti aloe veraa, kamomillaa ja muita ihoa helliviä ainesosia eikä niissä ole lainkaan ammoniakkia. Bettyn tuotteet on suunniteltu niin, että ne eivät ärsyttäisi herkintäkään ihotyyppiä.

Häpykarvavärejä löytyy jo laidasta laitaan. Aiemmin häpykarvaväreillä on voitu peittää esimerkiksi harmaita karvoja luonnollisia sävyjä käyttäen, mutta nykyään moni haluaa valita hieman hauskemman sävyn. Häpykarvat pystyykin nykyään värjäämään kotona myös vaaleaksi, pinkiksi ja violetiksi, mikä olisikin kumppanille varmasti erikoinen yllätys makuuhuoneessa.