Margot Robbie esitteli bikinikuntonsa Havaijilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijätär Margot Robbie on paljastanut, että elokuvatähteys ei ole ole ollut hänen ainoa haaveensa. Kaunotar on nimittäin unelmoinut urasta sukellusopettajana. 25-vuotias tähtönen kertoi, että työskentely trooppisessa turistikohteessa on aina kiehtonut häntä. Parhaillaan hänet nähdään valkokaankailla.

Tarzanin legenda -elokuvassa Jane Porterin roolia esittävä Margot lomailee parhaillaan Havaijilla, jossa hänet ikuistettiin eilen upeisiin bikinikuviin. Samalla paparazzi yllätti hänet ja miesystävän myös intiimeissä puuhissa rantavedessä.

Australialaiskaunotar Margot Robbie rakastaa surffaamista, snorklaamista ja sukeltamista, joten ura niiden parissa olisi ollut hänelle luonnollinen valinta. Parhaillaan hän on kuitenkin omistautunut näyttelemiselle ja nauttii suuresti saamistaan mahdollisuuksista. Mikäli Robbie päättää jonain päivänä vetäytyä näyttelemisestä, on hänellä selvä varasuunnitelma valmiina.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash