Video levittää matkakuumetta – mies kuvasi tanssejaan nähtävyyksien edessä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

44-vuotias Rob Vickery tuli monien tuntemaksi sosiaalisessa mediassa julkaisemistaan videoista, joissa hän tanssii running man -tanssia. Vickery rakastaa matkustamista ja päätti vain eräänä päivänä alkaa kuvaamaan matkakuvien sijaan pieniä videoita, joissa hän tanssii.

Australialainen Vickery on kuvannut running man -tanssivideoitaan ympäri maailmaa jo kymmenien tunnettujen nähtävyyksien edessä. Vickery rakastaa sitä miten iloiseksi videot ja niiden kuvaaminen paikan päällä tekevät ihmiset. Hyväntuuliset tanssivideot ovat kuin liikkuvalla kuvalla varustettu postikortti, joka saa matkakuumeen kunnolla nousemaan.

Vickery on matkustanut jo neljä vuotta. Hänen isoäitinsä kuoli vuonna 2012, jolloin mies päätti irtisanoutua päivätöistään ja matkustaa maailman ympäri. Hän kuvasi ensimmäisen running man -videonsa helmikuussa Singaporessa. Videosta tuli niin pidetty, että mies päätti kuvata niitä enemmänkin. Tällä hetkellä Vickery on kuvannut tanssivideoita Barcroft TV -kanavan mukaan 14 maassa.