Mila Kunisin karu äitiysmoka: ”Kasvoni muuttuivat valkoiseksi”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mila Kunis vaikuttaa täydelliseltä äidiltä, ja myös hänen näyttelijämiehensä Ashton Kutcher ylistää Kunisia lehdistölle jatkuvasti. Kaunotar tekee kuitenkin samanlaisia virheitä kuin kuka tahansa muukin vanhempi, ja kertoi rohkeasti niistä hänelle traumaattisimman Babble-sivuston haastattelussa.

Mila Kunis kertoi, että suurin virhe, jonka hän on vanhempana tehnyt sai hänen kasvonsa muuttumaan valkoisiksi. Hän huomasi autoa ajaessaan, että pienen Wyatt-vauvan turvavyöt eivät olleet kiinnitettynä. Nainen oli kiireessä laittanut vauvan istuimeen, mutta unohtanut lukita vyöt kiinni.

Mila Kunis oli heti itkenyt asiaa Kutcherin olkapäätä vasten ja vannonut, että ei ikinä tulisi paljastamaan tätä kenellekään. Jonkin ajan kuluttua hän kuitenkin huomasi ottaessaan Wyattia istuimesta, että myös Kutcher oli tehnyt saman virheen, koska vauvan turvavyöt eivät olleet kiinni. Tämä oli saanut Kunisin huokaisemaan helpotuksesta huomatessaan, että hän ei olekaan ainoa, joka tekee vanhemmuudessa virheitä.