Tuleva iPhone 7 päätyi videolle?

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Applen iPhone 7 -puhelimen odotetaan saapuvan markkinoille tämän vuoden syyskuussa. Toistaiseksi yhtiö ei ole kuitenkaan vielä virallisesti paljastanut, miltä laite tulee näyttämään.

Nyt verkkoon on vuotanut video, jonka väitetään esittävän iPhone 7 -puhelinta. Lyhyt video vaikuttaisi vahvistavan huhut aikaisempaa suuremmasta kamerasta ja siitä, ettei laitteessa ole perinteistä kuulokeliitäntää. Muuten puhelin ei juurikaan eroa ulkomuodoltaan edellisistä iPhone-malleista.

Aidoksi väitettyjä otoksia tulevasta iPhone-mallista on nähty aikaisemminkin sosiaalisessa mediassa, mutta videota on vaikeampi tekaista kuin valokuvia. Youtuben 9to5Mac-kanavalla jaettu video on peräisin kiinalaisesta Weibo-yhteisöpalvelusta.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat