Kuolleen motoristin haamu kuvattiin onnettomuspaikan yläpuolella?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Kentuckyssa sijaitsevassa Mount Sterlingissä sattui taannoin yhden miehen hengen vaatinut onnettomuus. Paikallisten Lex 18 -uutisten mukaan moottoripyöräilijä ajoi kolarin paikallisella moottoritiellä, ja kuoli myöhemmin sairaalassa.

Facebook-käyttäjä Saul Vazquez otti onnettomuuspaikalta valokuvan, joka on sittemmin levinnyt sosiaalisessa mediassa. Mies kehottaa kiinnittämään huomiota outoon yksityiskohtaan, joka on ilmestynyt kuvassa olevien ihmisten yläpuolelle.

Kyseessä on vihertävä muoto, joka näyttää etäisesti ihmiseltä. Vaikka kyseessä on todennäköisesti pelkkä optinen harha, uskovat monet kuvaa kommentoineista vakaasti sen olevan todiste kuolemanjälkeisestä elämästä. Olipa kyse mistä tahansa, yli 13.000 kertaa jaettu kuva on lähtenyt leviämään nopealla tahdilla sosiaalisessa mediassa.