Hailey Baldwin rohkeissa kuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kovaa nousua mallimarkkinoilla tekevä 19-vuotias Hailey Baldwin on julkkisperheen tytär, jonka ystäväpiiriin kaikki nuoret Hollywoodin supertähdet kuuluvat. Nyt hän on saanut merkittävän mallisopimuksen Guessin tulevan malliston mainoskasvoksi.

Syksy-talvi 2016 -malliston tuoreissa mainoskuvissa Hailey nähdään niukoissa asuissa, sillä hän esittelee esimerkiksi takkia ilman, että sen alle on puettu mitään muuta. Kuvat ikuisti valokuvaaja Rayan Ayash.

Hailey Baldwin hankki itselleen taannoin elämänkumppanin, mutta tällä kertaa se oli vielä koira. Hän nimittäin julkaisi sosiaalisessa mediassa kuvia uudesta walesinpaimenkoiran pennustaan. Hailey oli haaveillut omasta koirasta pitkään, mutta kiireinen työ mallimaailmassa on ollut aiemmin esteenä lemmikin hankkimiselle.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash