Pariskunta oli naimisissa 58 vuotta – kuolivat käsi kädessä kotonaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vihkivalassa vannotaan rakkautta kuoleman erottamiseen saakka. Yhdysvaltojen San Antoniossa asuva pariskunta oli ollut naimisissa 58 vuotta. He kuolivat samana päivänä omassa kodissaan käsi kädessä rauhallisesti pois nukkuen.

George ja Ora Lee Rodriguez tapasivat toisensa ensimmäisen kerran San Antonion lihatorilla, jossa merivoimissa myöhemmin palvellut George työskenteli teurastajana. Mies meni naimisiin rakastamansa naisen kanssa. He ostivat talon ja Ora Lee synnytti perheeseen kolme tytärtä, CNN uutisoi.

Pariskunta vietti 58. hääpäiväänsä tänä vuonna kesäkuussa. Molemmat sairastuivat taannoin dementiaan ja George oli saanut myös sydänkohtauksen.

Pariskunnan päivät kävivät vähiin ja he makasivat kotonaan sairaalasängyissä vierekkäin. Perhe kokoontui saattamaan pariskuntaa viimeiselle matkalle. George nukahti pois tiistaina ja miestään kädestä pitänyt Ora Lee seurasi perässä muutama tunti myöhemmin.