Jättiläismäinen penis Floridan taivaalla – härskistä pilvestä somehitti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Härskin muotoiset pilvet eivät ole harvinainen näky, mutta harvoin taivaalle ilmestyy yhtä massiivisia fallisia muotoja kuin taannoin Floridassa. Monet Miamin asukkaat todistivat nimittäin viime lauantaina hämmästyttävästi peniksen muotoista pilveä.

Fallospilvi tallentui kuviksi ja videoiksi lukuisten paikallisten toimesta. Twitter-käyttäjä Samantha Meazarosin autosta kuvaama, kikatusten säestämä video on kerännyt sivustolla jo yli 50 tuhatta tykkäystä.

– Kerroin äidilleni ja ystävilleni ainutlaatuisen muotoisesta pilvestä heidän vasemmalla puolellaan. Aloimme nauramaan niin kovaa, että meidän täytyi pysäyttää auto. Sillon otin kamerani esille ja aloin kuvaamaan tätä henkeäsalpaavaa näkyä, Samantha kuvailee Youtuben Viral Hog -kanavalle.