K-kauppiaan koskettava viesti varkaille: ”Varastatte seitsämänvuotiaalta tytöltä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Myymälävarkaat aiheuttavat vuosittain valtavan määrän ylimääräisiä kustannuksia hävikkinä, ja menetykset maksatetaan lopulta välillisesti kaikilla rehellisillä kuluttajilla hintojen nousuja. Ensimmäiseksi varkaudet tekevät kuitenkin usein loven itse kauppiaan lompakkoon.

Nyt K-Market Pukinmäen Facebook-sivuilla on julkaistu koskettava viesti otsikolla ”Hei kaikki varkaat”. Siinä yritäjä valottaa hieman myymälävarkauksista aiheutuvia vaikutuksia ja muun muassa muistuttaa, että tuotteiden arvo on suoraan pois häneltä ja hänen perheeltään eikä yhteiskunnalta, kuten jotkut varkaat virheellisesti olettavat.

– Olen todella kyllästynyt toimintaanne, välinpitämättömyyteenne ja itsekkyyteenne.Olen turhautunut ja väsynyt siihen, että kuvittelette että teillä on jonkunlainen oikeus varastaa. Ei ole, kauppias kirjoittaa.

– Olen yrittäjä ja kauppias, ja sen lisäksi yhden pienen tytön totaaliyksinhuoltaja. Joka ikinen tuote joka kaupassani on, on minun maksamani. Jokainen. Ei, en edelleenkään ole rikas, olen niistä pitkän pennin pankille velkaa, ja pitkään. Kun varastatte, varastatte minulta. Varastatte myös yhdeltä seitsämänvuotiaalta tytöltä joka haaveilee koiranpennusta ja sille kiiltävästä kaulapannasta.