Olutpingis vietiin uudelle tasolle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Beer pong -peli, eli olutpingis, on Yhdysvalloissa todella suosittu juomapeli, jota etenkin opiskelijat pelaavat usein illanvietoissa isolla porukalla. Pelissä vastustajan olutmukiin tulee osua pingispallolla. Uudessa haastavammassa versiossa mukit vielä liikkuvat Roomba-imurin päällä.

Obsev-kanava on julkaissut YouTubessa hauskan videon, jossa isoäidit laitetaan kokeilemaan olutpingiksestä kehiteltyä haastavampaa versiota, jossa olutmukit pyörivät robotti-imurin päällä. Roomba-imuri on asetettu pöydälle, jonka päällä se liikkuu edestakaisin pienellä alueella ja siirtelee näin ollen kuuden mukin paikkaa pöydällä.

Isoäidit kokeilevat hauskaa olutpingistä, joka voi olla välillä turhauttavaakin vaikeutensa vuoksi. Pelin haastavuudesta johtuen onnistumiset tuntuvat kuitenkin tuplasti paremmilta, minkä vuoksi isoäiditkin tuntuvat nauttivan pelistä saadessaan aina satunnaisia osumia mukeihin.