Ruotsalaismiehen Twitter täyttyi viestitulvasta – syy löytyi poptähdestä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Taannoin kävi ilmi, että Calvin Harrisin This is What You Came For -jättihitin sanoitukset ovat Taylor Swiftin käsialaa. DJ-tähden ex-tyttöystävä käytti sanoituksia kirjoittaessaan peitenimeä Nils Sjöberg.

Samannimisiä ihmisiä on kuitenkin oikeasti olemassa, ja yksi heistä nousi hittikappaleen ansiosta yllättäen somejulkkikseksi. Ruotsalainen viestintäpäällikkö ja piirtäjä Nils Sjöberg huomasi tämän, kun hän alko saada Twitteriin runsain määrien viestejä Taylor Swiftin faneilta.

– Luulin että kyse oli roskapostista. Twitterissä ja Tumblrissa käytiin keskusteluja siitä, oliko kyse PR-tempusta, olinko oikea ihminen ja siitä, kirjoitinko kappaleen oikeasti Calvin Harrisin kanssa, Nils Sjöberg kertoo The Washington Post -lehdelle.

Tosielämän Nils Sjöberg suhtautuu asiaan huumorilla. Miehellä on Tumblr-blogi, jossa hän pyytää ihmisiä kertomaan hänelle ”ensimmäisen maailman ongelmansa”, jotta hän voisi piirtää ne. Nils ehti jo laatia humoristisia kuvia omasta yllättävästä ongelmastaan.

– Taylor Swiftin fanit uskovat minun olevan hän. Jälleen yksi ensimmäisen maailman ongelma minulle. Swift käyttää nimeäni pseudonyyminä tuottaessaan popmusiikkia, Nils kirjoitti.